Termeni si conditii

Bine ați venit pe https://www.secretulvideochatului.com.

Dacă continuați să răsfoiți și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați și să vă conformaţi cu termenii și condițiile de utilizare, care împreună cu politica mea de confidențialitate guvernează relația https://www.secretulvideochatului.com cu dvs. în legătură cu acest site web.


Termenul https://www.secretulvideochatului.com  sau "eu", "noi" sau "nostru" se referă la proprietarul site-ului. Termenul “tu” sau "dvs"se referă la utilizatorul sau cititorul site-ului meu. Utilizarea acestui site web este supusă următoarelor condiții de utilizare:

Conținutul paginilor acestui site este destinat exclusiv informațiilor și utilizării dvs. generale. Este posibil să se schimbe fără notificare prealabilă.

Nici eu, nici terțe părți nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, oportunitatea, performanța, caracterul complet sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop anume. Recunoașteți faptul că astfel de informații și materiale pot conține informaţii inexacte și erori și exclud în mod expres răspunderea pentru astfel de inexactități sau erori, în măsura în care acest lucru este permis de lege.

Utilizarea oricăror informații sau materiale de pe acest site este în totalitate pe propriul dvs. risc, pentru care nu voi fi responsabilă. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că toate produsele, serviciile sau informațiile disponibile prin intermediul acestui site îndeplinesc cerințele dvs. specifice.

Acest site web conține materiale care sunt deținute sau licențiate de către mine. Aceste materiale includ, dar nu se limitează la:  copy/content/ conţinut informatic, design, aspect, și grafică. Reproducerea este interzisă în conformitate cu nota privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.

Toate mărcile comerciale reproduse pe acest site, care nu sunt proprietatea sau licențiate operatorului, sunt recunoscute pe site.

Utilizarea neautorizată a acestui site poate genera o cerere de despăgubire și / sau să fie o infracțiune.

Din când în când, acest site poate include și link-uri către alte site-uri web. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a vă oferi informații suplimentare. Ele nu înseamnă că susțin site-urile web. Nu am nicio responsabilitate pentru conținutul site-ului (site-urilor) conectate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu