Despre mine

Bună și bine ai venit în micul meu colț virtual!

Numele meu este Elena P., am 33 ani, locuiesc în București și sunt un fost model de videochat.Călătoria mea în acest domeniu a început în urmă cu aproximativ 10 ani, când mă aflam într-o situație financiară destul de dificilă.Eram în căutarea unui loc de muncă, nu conta unde și cât aș fi fost plătită. Nu doream decât să muncesc, să încep de undeva, dar locuind într-un orășel mic oportunitățile erau aproape inexistente și de fiecare dată mi se cerea experiență, diplome, calificări ...în timp ce facturile continuau să-și facă apariția. -Bănuiesc că sună cunoscut multora dintre voi, nu-i așa?!

Întotdeauna am crezut că în viață totul se întâmplă cu un scop și că destinul îți scoate uneori în cale, persoane menite să-ți schimbe viața sau de la care să înveți anumite lecții. Mie mi s-a întâmplat să mă împrietenesc cu o femeie care, știind situația în care mă aflam și cât de greu îmi era, mi-a spus despre acest job și mi-a propus să lucrez pentru ea.
 

Nu trebuie să faci mare lucru. Doar stai în fața camerei, vorbești cu membrii pe site și cum ți-a intrat unul în privat, începi să te dezbraci.Să nu ai așteptări prea mari, intr-o zi poți face $8, în altă zi $30 dar se strâng și la sfârșit de perioadă iei câteva milioane... (acum mă bufnește râsul, amintindu-mi care erau așteptările ei de la acest job :))) ).
 

Hmm ok, cred că aș putea încerca...până la urmă ce aș fi avut de pierdut.Eram totuși sceptică, deoarece simplul fapt că poți câștiga bani, din fața calculatorului, din confortul propriei case, lucrând doar câteva ore pe zi...suna în mintea mea că e prea frumos să fie adevărat.

Imediat cum mi-au fost activate conturile, a urmat MAREA zi. Mi-am luat super fardurile mele de la avon și mi-am "tras" un machiaj "profesional", am ales una din lenjeriile mele mai sexy, mi-am aranjat puțin părul și...iată-mă, gata să încep! Aveam emoții atât de mari de parcă eram pe cale să susțin cel mai mare examen al vieții mele :))).

În acea zi am facut vreo $20, nu a fost o sumă deloc impresionantă dar am fost foarte entuziasmată văzând că, într-adevar, este posibil. În zilele care au urmat, am observat că aș putea să interacționez mai mult cu membrii, atât în free cât și în privat, că aș putea să încerc să cunosc omul din spatele nickname-ului și sa-i determin, la rândul lor, să mă vadă ca om, nu ca pe o "piece of meat". 


Ajunsesem să-mi fidelizez câțiva membrii și astfel să câștig suficienți bani, încât să-mi asigur traiul. Nu erau sume mari dar au fost mai mari decât prietena mea s-ar fi așteptat. Într-o lume plină de oameni, al căror univers se învârte doar în jurul banilor și care au uitat (sau poate că nu au știut niciodată) care sunt lucrurile care contează cu adevarat în viață...se pare că prietena mea nu a putut fi excepția de la regulă și a ales să mă mintă în privința banilor. În urma acelei situații, am decis să rup colaborarea cu ea și să încep pe cont propriu.

Și fiindcă, the biggest revenge is to show them your success, am început să mă informez cât mai mult despre domeniu, să învăț tot ce puteam învăța, să evoluez ca model și ca om. Deși, a fost un drum foarte greu, cu multe momente când nu mergea cum trebuie, perioade când simțeam că cedez atât fizic cât și psihic, nu am renunțat la visurile mele și am înțeles că fără MULTĂ muncă, implicare, dedicare și pasiune în ceea ce faci nu poți atinge performanțe. Cu sacrificii, răbdare și ambiție am ajuns acolo unde mi-am dorit mereu să fiu-un model de succes.

Nimeni nu a venit în acest domeniu bogat, ci toți am intrat din nevoia de bani, din dorința de a avea o situație financiară mai bună, de a scăpa de grija zilei de mâine…de aceea, dragă cititorule, am decis să creez acest blog, în care să împărtășesc cu tine informațiile pe care le-am acumulat în decursul acestor ani.

SecretulVideochatului.com
-este un blog pentru cei care vor să afle mai multe informații despre acest domeniu, pentru cei care sunt la început de drum, pentru cei care vor să lucreze de acasă, dar și pentru cei care vor  la rândul lor, să împărtășească idei, sfaturi sau să vorbească despre experiența lor.Enjoy! 😉
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu