30 decembrie 2018

Chaturbate


Salutare tuturor,

Deși sunt numai câțiva ani decând a fost lansat, Chaturbate este cel mai mare brand și a explodat în popularitate. Chaturbate este un site mai controversat, foarte diferit de celelalte site-uri cu care suntem obișnuiți dar top modelele de pe acest site ajung să facă până la 100 k/ lună.

În concluzie, aici există șansa să ajungi la încasări foarte bune dar dacă ești o persoană timidă și rușinoasă atunci acest site nu este tocmai pentru tine.

Site-ul are private mode și group mode.
     -private mode: ești în privat cu un singur membru.
     -group mode: ești în privat cu 2, 3, 4 membrii simultan.

Dar ce anume îl face un site atât de controversat?! Ei bine, faptul că aici show-urile se desfășoară mai mult în free. Da, ai citit bine. Dacă pe alte site-uri este interzis să arăți nuditate în free chat, aici ai permisiunea să faci aproape de toate, fiindcă mai toți banii îi vei face în free chat.

Ca să întelegi mai bine, în continuare o să încerc să îți explic mai detaliat cum funcționează site-ul.

În primul rând, pe chaturbate se folosește ca monedă tokensul,nu dolari, euro sau lire.

Membrii cumpără pachete de tokens ca în exemplul de mai jos:
    -100 tokens cu $10.99
    -200 tokens cu $20.99
    -500 tokens cu $44.99
    -750 tokens cu $62.99

În continuare, după ce și-au încărcat contul, ei pot folosi acești tokens pentru a avea un privat/group cu tine ori pentru a-ți da tipsuri în free chat.

Tokens câștigați din privat-uri și tips-uri se vor cumula în contul tău iar la sfârșitul perioadei, va trebui să convertești tokens în dolari.

Un tokens valorează $0.05 ( adică 5 centi ).

Spre exemplu, azi ai câștigat 2000 tokens, asta înseamnă 2000 x 0.05= $100

Îți spuneam mai sus că pe acest site, show-urile se desfășoară mai mult în free chat iar acum, probabil te întrebi cum ai putea caștiga bani făcând acest lucru. Păi e relativ simplu, când îți începi ziua de lucru, trebuie să scrii la topic ce ești tu dispusă să faci și pentru câți tokens ( tu stabilești câți tokens dorești).

Odată setat topicul, acordă foarte multă atenție membrilor, râzi, glumește cu ei, dansează, crează o atmosferă sexy și întreține-o. În timp ce faci toate aceste lucruri, nu doar că îți va crește numărul de vizitatori dar unii dintre membrii vor începe să-ți dea tips-uri (tips-urile pot fi de diferite valori...1, 20, 65, 216, 500 etc. tokens).La final, când s-a strâns suma de tokens pe care ai cerut-o în topic, vei face ce ai promis.

Un exemplu de topic poate fi asa:
      -flash tits 50, flash pussy 100, completely naked at goal 1000.

Asta înseamnă că la fiecare 50 tokens primiți, arăți pentru câteva secunde/minute sânii, la fiecare 100 tokens primiți arăți pussy iar când s-au strâns cei 1000 tokens te dezbraci complet.

Făcând o mică paranteză, îți sugerez, ca de fiecare dată când arăți ceva, să o faci într-o manieră cât mai sexy și senzuală, membrilor le place asta.

Ca pe fiecare site, tu îți stabilești limitele. Să presupunem că ești dispusă să te dezbraci complet în free chat dar ce ține de masturbare, anal, folosirea jucăriilor este prea mult pentru tine. În această situație, poți scrie în bio-ul tău că aceste lucruri sunt mai speciale pentru tine și preferi să le faci în privat, iar prestația ta în free chat se rezumă doar la dance, striptease, flashes etc.

Dacă ești o fire mai dezinhibată și nu te deranjează să faci aceste lucruri în free, atunci topicul tău poate fi mult mai diversificat.
       -Flashes for 100, pussy play at goal 500
       -Striptease for 500, ride dildo 1000, cum at goal 1500
       -Ass and pussy play at goal 3000
Sau pur si simplu:
       -tip to get a smile 300  ;)

Toate topicurile de mai sus cât și sumele, sunt doar exemple pentru ca tu să îți faci o idee mai clară despre cum funcționează acest site.Tu poți scrie ce vrei, în funcție de limitele tale, și poți trece orice sumă de tokens dorești.

La fiecare oră, camera cu cel mai mare număr de puncte ( punctele le câștigi în funcție de numărul membrilor din cameră), câstigă $10 iar locul al doilea, $5.

Poți alege unul dintre membrii cu care te-ai împrietenit, să îți fie moderator și astfel el va avea grijă să păstreze liniștea în camera ta,va da kick/ban celor care sunt nepoliticoși, le va reaminti să dea tips-uri dacă insistă cu cerințele etc.

Plata se face de două ori pe lună:
     -banii din perioada 01-15 vor fi platiți pe 22.
     -banii din perioada 16-30/31 vor fi platiți pe 7.
Nu uita să faci conversia tokens-dolari după încheierea perioadei, altfel nu vei primi banii.

Procentul este de 50%.

Membrul plătește aproxmativ $0.10 pentru un tokens iar modelul primește $0.05 din acel tokens.

Modalități de plată:
     -Payment by ePayments (No Processing Fee)
     -Check Sent By Mail (No Processing Fee)
     -Payment by Direct Deposit (No Processing Fee, USA Only)
     -Check Sent By Fed Ex ($40.00 Processing Fee in the US, $80.00 International)
     -Payment by Wire ($45.00 Processing Fee)
     -Payment by Paxum ($0.50 Processing Fee)
     -Payment by COSMO Pay ($1.00 Processing Fee)
     -Payment by Bitcoin ($3.00 Processing Transaction Fee) *NEW*

Pentru a te înregistra pe Chaturbate, dă click pe ÎNREGISTRARE.

În continuare, te invit să folosești formularul de comentarii pentru orice nelămurire sau întrebare despre acest articol, și dacă ți-a plăcut nu uita să dai like :).

Îți urez o zi frumoasă,
Elena P.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu