13 august 2018

Cum sa abordezi free chat-ul


Salutare dragele mele,

"Plimbându-mă" puțin prin camerele modelelor de videochat, am observat că foarte multe dintre ele nu știu să adopte atitudinea potrivită față de membrii. Unele sunt foarte nepoliticoase,unele foarte plictisite și fără nici un chef, dar cu  pretenții de vedete, altele se umilesc groaznic în fața membrilor, aproape implorându-i să le intre în privat.
Văzând câte greșeli fac unele modele, am dorit să scriu un articol în care să ofer câteva sfaturi în privința atitudinii din free chat.

Înainte de toate, trebuie să conștientizezi că și membrii sunt oameni ca și noi și trebuie tratați ca atare. Ei vin acolo pentru a uita de problemele lor, de nevastă, de griji,de job...vin pentru a-și îndeplini fanteziile și pentru a se binedispune alături de o fată veselă, zâmbitoare și cu chef de viață.

Tu poate ai doar câteva luni pe site-uri, dar mulți dintre ei au ani de zile, timp în care au interacționat cu fel și fel de modele: plictisite, arogante, fără nici un chef etc.

Nu sta  tolănită în pat cu o față sictirită, plictisită și în afară de, come in pvt bb, lets go in pvt, im horny bb, să nu mai știi.

Fii sinceră cu tine și analizează-te.Tu dacă ai fi în locul membrilor ai cumpăra un privat cu tine? Adoptă, în schimb, o poziție sexy și străduiește-te să zâmbești tot timpul.

Poate că nu îți dai seama, dar free chat-ul este la fel de important precum privatul.Este locul unde membrii  îți observă modul în care gândești și felul în care reacționezi față de alți membrii. În funcție de atitudinea ta, ei își formează o părere despre tine și  își pot da seama dacă merită să cumpere un privat cu tine sau nu.

Vorbește cu membrii! Nu lăsa pauze mari în conversație și nu te enerva dacă nu au intrat în privat, după primele 30 secunde. Sunt mulți care vor să afle câte ceva despre tine înainte de a cumpara un privat, nu pentru că sunt ciufuți, ci pentru că vor să vadă dacă nu cumva, ești una dintre acele sute de modele care zic, yes la tot ce zic ei și în privat sunt praf.

Comunică cu toți vizitatorii din camera ta, atât cu membrii cât și cu guestii (toți membrii au fost cândva guesti). Fii tot timpul cu zâmbetul pe buze și din când în când, ridică-te și oferă câte un mic "tease", în loc să iei membrii la, "hai sictir" doar pentru că au îndrăznit să aibe o cerință de ordin adult.

Dacă devin prea insistenți, invită-i elegant în privat, gen, sure baby,i'd love to get naughty togheter... when we'll be alone ;) sau, i'd love it ,hunny....but i do my shows in pvt.Why don't you join me for more fun, btw? ,  însoțit de un "wink" și un zâmbet fumos, nu clasica replică, come in pvt bb.

NU CERȘI NICIODATĂ PRIVATE! Nimic nu mi se pare mai deplorabil și mai umilitor pentru un model, atunci când acesta imploră membrii să plătească.Astfel de modele nu pot inspira decât milă și o stimă de sine scăzută. O astfel de atitudine determină membrii să le trateze cu superioritate și lipsă de respect.

Dacă observi că ai membrii care îți atârnă de ceva timp în cameră, dar care nu dau semne că ar dori să intre în privat, poți lansa o invitație de genul, i feel so playful today, who wanna join me?  sau, gigimuschi26, how about to step into my pvt for more intimity togheter? ;). Parcă sună altfel, nu?

Este ok să fii și un pic arogantă, atunci când devin prea nesimțiți, și să-i pui la punct (dar într-un mod politicos) demonstrându-le că nu ești doar o păpușă fără creier.

De-a lungul timpului, vei întâlni și foarte mulți "hateri". Ori sunt alte modele care sunt invidioase pe tine, ori sunt membrii frustrați, care vor să-ți f*tă zen-ul sau să-ți testeze reacția. Te sfătuiesc să nu le răspunzi în aceeași manieră, fiindcă ei tocmai asta caută: să te provoace.  Poți alege să-i blochezi sau să-i "ataci" într-un mod mai inteligent, dar fără a-i înjura sau a le vorbi urât.

De exemplu, mie când îmi intra un membru cu o atitudine mai ostilă și primul lucru pe care-l scria era, stand up, bitch!, mă uitam în jurul meu pentru câteva secunde și apoi îi răspundeam ceva de genul, Sorry, but i don't see your mom around!  sau, i'm noone's bitch, darling but i won't mind to turn you into one :), însoțit de un zâmbet, ca să-și dea seama că este o glumă. La cea de-a doua replică, de cele mai multe ori, începeau să râdă, devenind curioși și întrebându-mă,  how?...  și de aici până intrau în privat, mai era doar un mic pas.

PERSONALITATEA  și ATITUDINEA  sunt ingredientele care fac diferența dintre un model de succes și unul care doar îngroașă rândurile. Ești un model pe un site adult și la prima vedere îți "comercializezi" corpul, dar de fapt, ceea ce "vinzi" este creierul!

Un creier inteligent va știi și va  înțelege că a fi politicoasă, cochetă, a flirta și a îndeplini fantezii, face parte din job.

Se întâmplă exact ca în viața reală, îți formezi o opinie despre un om, în funcție de ceea ce îți transmite și în funcție de cum se comportă în anumite situații. Sunt oameni pe care ajungi să-i îndragești încă din primele momente, datorită personalității lor și oameni pe care îi displaci din cauza modului în care se poartă sau vorbesc.      

Zicala, vorba dulce, mult aduce e cât se poate de adevărată. Vedetele se poartă foarte frumos cu fanii lor, chiar dacă e doar de fațadă, deoarece ei sunt cei care ridică o vedetă. La fel și în videochat. Membrii sunt cei care ridică un model, niciodată invers. Îți dorești bani?Atunci ai răbdare, bunăvoință și poartă-te frumos!


În continuare, te invit să folosești formularul de comentarii, pentru  orice nelămurire sau întrebare și dacă ți-a plăcut  nu uita să dai like :).
Îți urez o zi frumoasă,
Elena P.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu