02 iunie 2018

Introducere in videochat

În ultimii ani a luat atât de multă amploare încât toată lumea cred că a auzit vorbindu-se despre videochat dar încă sunt foarte multe persoane care nu știu ce presupune această activitate.

introducere-in-videochat

Nu sunt un patron de studio care îți propune să lucrezi pentru el ci sunt doar un fost model care, prin intermediul acetui blog, doresc să îți împărtășesc mai multe informații despre acest domeniu și să îți arăt cum poți face și tu videochat de acasă, pe cont propriu și fără a-ți împărți câștigurile cu cineva.

Nu vreau să-ți vând gogoși și să îți spun  wow,  ăsta este cel mai grozav job, te așezi în fața camerei, stai câteva ore online și faci $10 000 pe lună ...căci nu-i chiar atât de ușor:)


De aceea vreau să vorbim un pic despre avantajele dar și  dezavantajele acetui job.

Multe dintre avantaje cred că le-ați auzit cu toții:

-obții independență financiară

-esti propriul tău șef

-mai mult timp liber

-îți alegi singură programul care ți se potrivește

-muncești din confortul casei tale

-poți renunța oricând fără a da vreo explicație cuiva etc.


De-a lungul timpului s-a tot auzit că "la videochat" se fac mulți bani, sume de ordinul miilor de dolari pe lună. Adevărul este că ...în videochat totul este POSIBIL.Da, sunt modele care au făcut și încă fac sume fabuloase de bani dar ca să ajungi la asemenea performanțe nu este deloc ușor, defapt este al dracului de greu!
În primul rând ai nevoie de foartă multă ambiție, răbdare, determinare, implicare, dedicare și pasiune în ceea ce faci.
În al doilea rând este nevoie de un program stabil și foarte, foarte multe ore online...așadar, dacă te aștepți să te îmbogățești peste noapte doar prin simplul fapt că te-ai pus în fața PC-ului, te înșeli și îmi pare rău să te dezamăgesc.


Este nevoie de multă muncă și autodisciplină ca să ajungi acolo unde ți-ai propus și absolut nimeni nu îți poate garanta câți bani vei face pentru că asta depinde numai și numai de tine...dar o să vorbesc mai pe larg despre aceste aspecte într-un alt articol.

-modul în care lumea percepe acest job

Din păcate multă lume asociază videochatul cu prostituția, dar aici depinde de nivelul de înțelegere și educație al unei persoane și cât de open mind este fiecare. Videochatul nu este prostituție!Toată interacțiunea dintre membru și model se petrece virtual, nimeni nefiind obligat să facă nimic împotriva voinței sale.

Personal, un lucru pe care l-am realizat este că, indiferent ce vei face lumea tot te va critica și în general vor fi cei care sunt frustrați că nu au putut sau nu au avut curajul să facă mai mult.

Tu decizi ce anume îți pasă mai mult:
Să trăiești după cum vor ceilalți sau după cum alegi tu să o faci.
Eu am ales a doua variantă.Da, nu este ceva despre care aș putea povesti nepoților dar acum, privind în urmă ...nu regret nici o clipă alegerile pe care le-am făcut. A fost o experiență de viață pentru mine, o experiență din care am învățat foarte multe și care m-a ajutat să mă maturizez și să evoluez ca om .

-nuditatea

Am auzit multe fete spunând Aș vrea să fac videochat, dar nu este  pentru mine...nu am suficient tupeu...
După puțin timp timiditatea și "teama" vor dispărea. În timp o să prinzi mai multă încredere în tine și o să înveți să te cunoști mai bine.

Sunt anumite studiouri unde se spune că nu este obligatoriu să te dezbraci sau că banii cei mai mulți vin din conversații și nu din showuri. Pe vremuri era oarecum adevărat acest lucru dar în prezent lucrurile nu mai stau chiar așa...majoritatea membrilor vin pentru un show erotic, pentru a-și satisface o anumită fantezie ...cheia succesului ar fi să îmbini conversația cu show-ul și cumva să reușești să amâni trecerea la show cât de mult poți dar fără ca membrul să simtă că tragi de timp pentru a-l stoarce de bani.

-România, banată sau nu ?!

Gândul că cineva cunoscut le-ar putea vedea este cea mai mare teamă a multor fete.Multe studiouri spun că site-urile îți oferă posibilitatea să blochezi țara de origine și astfel nimeni din țară nu te va putea vedea.

Da, este adevărat că poți bloca România sau oricare altă țară, dar cu un proxy oricine poate trece de acea restricționare. Acesta este un risc pe care va trebui să ți-l asumi dar ți-aș recomanda să nu te stresezi prea tare deoarece este foarte puțin probabil ca din sute de modele online, cineva cunoscut sa te vadă tocmai pe tine.

-showuri înregistrate

Explicația este foarte simplă. Un membru intră la tine în privat, înregistrează întreaga sesiune și apoi urca filmulețul pe site-uri gen youporn.
Nu poți combate așa ceva dar exista câteva căi de înlăturare a filmulețelor și o să fac un articol separat despre asta.În continuare, te invit să folosești formularul de comentarii pentru orice nelămurire sau întrebare despre acest articol, și dacă ți-a plăcut nu uita să dai like :).

Îți urez o zi frumoasă,
Elena P.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu