25 iunie 2018

Despre alegerea site-urilor de videochatDin fericire, există un numar destul de mare de site-uri de videochat, pe care le poți testa pentru a afla care ți se potrivește cel mai bine.

Cele mai populare dintre ele sunt:

-Livejasmin.com
-Streamate.com
-Imlive.com
-Cams.com
-camcontacts.com
-flirt4free.com
-chaturbate.com
-myfreecams.com

Sunt modele care aleg să se dedice unui singur site și altele care preferă să lucreze pe mai multe simultan.Poate că sunt subiectivă dar ca model începător, eu îți recomand să începi cu un singur site.

Ești în faza de început și nu prea știi ce presupune acest domeniu. Îți va fi destul de dificil să îți distribui atenția pe mai multe site-uri și poți rata șansa unui început bun pe site-ul principal.

Pe măsură ce înveți cum stau lucrurile și consideri că este necesar, poți lua în calcul și adăugarea unui alt site. Recomandat ar fi să faci asta după cel puțin o lună-două de muncă constantă pe site-ul principal.

De-a lungul timpului, eu am încercat ambele variante dar cei mai mulți bani i-am făcut când am lucrat exclusiv pe un singur site.

Ce pot afirma cu certitudine este faptul că niciodată nu vei ajunge să faci performanță pe un anumit site dacă lucrezi pe mai multe, simultan.Cel mai probabil vei face pe fiecare mai puțini bani decât ai fi făcut dacă i-ai acorda exclusivitate, dar la sfârșit de perioadă, când tragi linie și aduni este posibil să îți rezulte o sumă frumușică de bani.

Sau te poți dedica unui singur site si faci eforturi maxime să evoluezi ca model. Te implici, muncești, înveți iar muncești și, în timp, poți ajunge să ai încasări fabuloase.Încasări pe care nu prea le poți atinge dacă te împarți pe mai multe site-uri.

Site-urile promovează și susțin mai mult modelele care le oferă exclusivitate și din acest motiv, dacă faci totul ca la carte, există posibilitatea să faci mai mulți bani pe site-ul respectiv...probabil te-am zăpăcit total :)))).

Anyway, ideea este ca în timp tu să testezi ambele variante și să observi care dintre ele îți aduce cel mai mare venit.

Și acum, că am lămurit și problema cu numărul site-urilor, bănuiesc că următoare intrebare este : cu care să încep ?!
Dacă vei lucra cu un singur site, sfatul meu este să începi cu unul care are și un trafic destul de bun, ca să nu stai ore întregi, atărnând prin free, admirându-te singură în cameră :)))).

Site-urile cu trafic mare și pe care poți ajunge să ai venituri considerabile sunt jasmin și streamate, chaturbate, flirt4free, my freecams.

Ultimele 3 siteuri au un stil de abordare total diferit față de jasmin și streamate. Sunt siteuri cu tips, care se bazează pe show-uri /nuditate în free, unde oricine îți poate vedea showul-chiar și cei care nu plătesc. Despre aceste site-uri o să vorbesc mai pe larg într-un alt articol.
Imlive, cams și camcontacts sunt site-uri pe care eu le numesc site-uri de umplutură, atunci când alegi să lucrezi cu mai multe.

În continuare, te invit să folosești formularul de comentarii pentru orice nelămurire sau întrebare despre acest articol, și dacă ți-a plăcut nu uita să dai like :).

Îți urez o zi frumoasă,
Elena P.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu